Gebruikersvriendelijk en krachtig

Met de Webclip2go studio kunt u al uw ideeën eenvoudig uitwerken. Alles wat in beeld komt, van camerawisselingen tot logo’s en teksten, wordt live tijdens de opname toegepast. Er is achteraf geen enkele montage meer nodig.
Logo’s en titels

Plaats gemakkelijk en snel logo’s en titels over uw video. Afbeeldingen en teksten zet u vooraf klaar zodat ze tijdens de video opname op het juiste moment in beeld komen.

Animaties

Afbeeldingen, titels en video kunt u voorzien van animaties. De animaties worden live uitgevoerd terwijl u de video opneemt. Geen nabewerking nodig.

Versnelde weergave

Bepaal vooraf een specifieke scene die na de opname versneld wordt weergegeven. Ideaal voor bijvoorbeeld het demonteren van een product.

Meerdere camera’s

Sluit gelijktijdig meerdere camera’s aan voor een dynamische look. Wissel bijvoorbeeld tussen een overzichtsshot, close-up en een camera van bovenaf.

Picture in picture

Wilt u in uw video een andere video laten zien? Bijvoorbeeld een productvideo die u eerder heeft opgenomen? Plaats deze gemakkelijk in de opname.

Greenscreen

Met de ingebouwde greenscreen functionaliteit vervangt u gemakkelijk uw achtergrond voor bijvoorbeeld beelden vanaf uw PC. Handig voor het demonstreren van software.

Verticale video

Op sociale platforms zoals Facebook biedt de verticale weergave van video veel voordelen voor de gebruiker.

Uniek

Het videosysteem van Webclip2go is een van de weinigen in de markt met volledige ondersteuning voor verticale video.

Gemakkelijk

Wissel met een druk op de knop tussen horizontale en verticale opname. De resolutie en aspect ratio worden automatisch aangepast.

DE HOSTMONITOR: EEN AUTOCUE, MAAR DAN BETER

De Webclip2go Hostmonitor maakt van iedere presentator een professional. Geen ervaring? Geen probleem! De camera zit achter de Hostmonitor zodat u altijd recht in beeld kijkt.

Teleprompting/autocue

Stel vooraf per scene de volledige teksten of steekwoorden in. Tijdens de betreffende scene rollen de teksten automatisch door het beeld.

Live video weergave

U ziet de video opname live in beeld. Zo weet u altijd zeker dat u goed in beeld staat, ook wanneer u alleen in de studio bent.

Sceneverdeling

De Webclip2go opnamen bestaan vaak uit scenes. In beeld ziet u direct in welke scene u zit en welke scene hierna in beeld komt.

Opnametijd

De klok loopt live mee tijdens de opname. Geen zorgen over de tijdsduur, u ziet het direct terug op de monitor.

Klaar voor take 1? Actie!

Samen verder sparren of een bezoekje brengen aan onze demo studio? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DutchUSA