Webclip2go is een totaaloplossing

Het hart van de studio is het Webclip2go systeem met de Hostmonitor. Deze combinatie kan worden uitgebreid tot een volledige studio met camera’s, verlichting, microfoons en meer.

Webclip2go software

Met de Webclip2go software maakt uw het template voor uw video’s. Lees¬†hier alles over de mogelijkheden.

Krachtige video PC

Het krachtige videosysteem beschikt over audio en video inputs en outputs. Al het beeld en geluid in de studio is hierop aangesloten.

Optioneel: Hostmonitor

Een autocue, maar dan beter! Lees hier hoe de Webclip2go Hostmonitor het de presentator zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Optioneel: Camera’s

Camera’s kunnen worden geleverd met statieven en de benodigde bekabeling en worden rechtstreeks op het Webclip2go systeem aangesloten.

Bediening

De camera’s kunnen worden bediend vanuit de Webclip2go software, handig voor bijvoorbeeld het scherpstellen. Camera instellingen kunnen worden opgeslagen in de template.

Optioneel: Studioverlichting

De studioverlichting bestaat uit een serie LED panels welke ervoor zorgen dat u zelf, uw voorgrond en uw achtergrond goed worden uitgelicht.

Afstelling

De lampen kunnen direct worden afgesteld vanuit de Webclip2go software. Zo ziet u op het scherm meteen het effect van uw aanpassingen. De instellingen kunnen worden opgeslagen zodat u ze de volgende keer direct bij de hand heeft.

Optioneel: Microfoons

De draadloze microfoon is praktisch onzichtbaar in beeld en garandeert hoge geluidskwaliteit en bewegingsvrijheid.

Soundcheck

Met de Webclip2go software bepaalt u het geluidsniveau en zorgt u dat deze passend is bij de locatie en stem van de drager. De presentator ziet op de Hostmonitor direct of zijn microfoon aan staat en het gewenste niveau behaalt.

Optioneel: Greenscreen achtergrond

Met een groene wand achter uw presentator kunt u met uw video alle kanten op.

Chromakey

Met de Webclip2go software plaatst u met een druk op de knop een andere achtergrond achter de presentator. Dit kan een afbeelding zijn maar ook een video. U kunt zelfs uw laptop aansluiten en het beeld hiervan achter de presentator tonen. Handig voor tutorials.

Klaar voor take 1? Actie!

Samen verder sparren of een bezoekje brengen aan onze demo studio? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DutchUSA