Webclip2go

Hogere conversie, minder retouren!

Herkent u dit? U bestelt een leuk shirt online en op het moment dat u het thuis past, valt het toch wat tegen. De kwaliteit is wel wat u verwachtte, maar het shirt staat bij u toch echt anders dan bij het model op de foto. Die ‘geshopte’ foto was slechts een illusie van de werkelijkheid. Een teleurstelling rijker stuurt u het shirt weer terug. Jammer. Voor u en ook voor de webshop waar u het kocht, want uw verwachtingen waren anders en zij hebben een retour. Maar, daar ligt ook de oplossing. Want, waarom geen video gebruiken om de kleding te presenteren? Zo managet de webshop de verwachtingen van de klant, wat zorgt een hogere conversie en minder retouren. 

Catwalkvideo’s
Met WebClip2Go maakt u eenvoudig en snel catwalkvideo’s van uw collectie. En tijdens het maken van de video, maakt het systeem tegelijkertijd foto’s van alle kanten in iedere gewenste resolutie. Zo vangt u twee vliegen in één klap: video’s en foto’s in één actie. Makkelijk en tijdbesparend!

Veel mensen denken dat video niet voor hen is weggelegd. De prijs is te hoog of het kost te veel tijd. Niet met WebClip2Go! Met dit systeem maakt u gemakkelijk tientallen video’s op een dag, zonder crew en zonder editing. Het enige wat u nodig heeft is een model die over de catwalk loopt. En als het model van de catwalk komt, is de video direct klaar voor gebruik. U hoeft niets te monteren en u heeft al uw beeldmateriaal klaar. Bent u toch niet tevreden met het filmpje? Met een (letterlijke) druk op de knop begint u gewoon opnieuw. Zo maakt u eenvoudig en snel video’s voor 10 a 20 euro ten opzichte van honderden euro’s per video.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Neem contact met ons op en wij laten het zien!

DutchUSA