Webclip2go

Minder effort, betere service!

U herkent het vast: u verspreidt een nieuwe release, compleet met een overzichtelijk document waarin alle nieuwe functies en veranderingen staan. Overzichtelijk en duidelijk, maar het kost u zeeën van tijd om dit document te maken. En na de release houdt u toch nog rekening met telefoontjes van klanten met vragen over de release.

Instructievideo’s
Hoe fijn zou het zijn als u geen eindeloze documenten meer hoeft te schrijven, maar in plaats daarvan binnen no-time video’s opneemt en deze vervolgens deelt met uw klanten? Uw klant kijkt de video’s op zijn eigen tempo en wanneer het hem het beste uitkomt. Zo bespaart u tijd (en dus geld) en heeft uw klant 24/7 support dankzij instructievideo’s.

Eenvoudig video’s produceren
Met WebClip2Go maakt u eenvoudig tientallen video’s op een dag. U bepaalt allereerst wat u wilt filmen en vervolgens maakt u eenmalig een template. Dan bent u klaar om te filmen en neemt u zoveel video’s op als u wilt. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het filmpje te uploaden of versturen. En dat alles zonder montage, want dat doet het systeem helemaal zelf. U filmt, WebClip2Go doet de rest.

Wilt u weten welke voordelen WebClip2Go u biedt? Neem dan contact met ons op voor een demo.

DutchUSA