Giesbers Communicatie Groep

Giesbers Communicatie Groep

“We merkten een toenemende vraag naar video onder onze foto klanten. De investering in een crew en apparatuur om video als dienst te kunnen leveren waren erg hoog, we werkten met inhuur per klus. De WebClip2Go methode is zo betaalbaar en zo efficient dat we dat in huis hebben gehaald. De methode was even wennen, maar we kunnen nooit meer terug naar de traditionele methode omdat we nu zo’n 80% tot 90% besparen op de productiekosten.”
Miriam BoltenStrategy Director

Giesbers, een groot communicatie bedrijf liet het produceren van video over aan externe partijen. De benodigde crew, de complexe techniek en de zware investering in apparatuur maakten het in huis halen van productie middelen niet aantrekkelijk. Na het zien van webclip2go veranderde Giesbers deze strategie en investeerde men in een studio. Giesbers is nu in staat zelf video te produceren tegen aantrekkelijke tarieven en tegen een fractie van de gebruikelijke kosten.

Klaar voor take 1? Actie!

Samen verder sparren of een bezoekje brengen aan onze demo studio? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DutchUSA