PJP Film

PJP Film

“Voor on-line video gingen onze klanten shoppen voor een lagere prijs, omdat een webwinkel niet de kosten van traditionele productie rechtvaardigt. Het publiek is veel kleiner en dus moet het budget veel lager zijn. Door 1 studio in te richten met WebClip2Go hoeven onze klanten niet in zee te gaan met een ‘zolderkamer producent’ maar kunnen wij onze creatieve inbreng blijven geven terwijl de productiekosten op een acceptabel niveau liggen voor on-line toepassingen.”
Jeroen JoostenEigenaar

PJP Film, een professioneel video productiebedrijf in Kessel, zag bij hun klanten de behoefte ontstaan om video te produceren in groot volume. Of het nu gaat om training, product presentatie, support of webinars, de vraag naar video als marketingtool groeit stormachtig.

Naast de zg. Long-format producties beschikt PJP Film nu over een aparte studio waar clips in grote aantallen geproduceerd kunnen worden. En tegen aantrekkelijke prijzen.

Klaar voor take 1? Actie!

Samen verder sparren of een bezoekje brengen aan onze demo studio? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DutchUSA